You, the petitioner
Zuiderschans

Zet jonge bewoners Zuiderschans niet zonder perspectief op straat

689 signatures

Help mee! Roep Van Neynsel, Zayaz en de gemeente op om in actie te komen voor de jonge bewoners van de Zuiderschans. Midden in de zomer, binnen een maand, in een woningmarkt zonder perspectief, bewoners op straat zetten is inhumaan. De drie partijen moeten met elkaar om tafel voor een oplossing.

Petition

We

Nadine Tervoort (actievoerder namens de bewoners) & Pieter Paul Slikker (raadslid Bossche PvdA).

 

observe

  • Dat zestig jonge bewoners van de Zuiderschans binnen 28 dagen op straat komen te staan. De jongeren uit Den Bosch & regio moeten plaatsmaken voor o.a. 130 internationale studenten.

  • Woningbouwcorporatie Zayaz heeft het pand hiervoor van Van Neynsel gehuurd. Tijdelijk woningbeheerder GAPPH heeft binnen 28 dagen geen vervangende woonruimte voor de huidige bewoners. Zij komen binnen een maand, midden in de zomer, in een woningmarkt zonder perspectief, op straat te staan.

 

and request

Zayaz, van Neynsel en de gemeente 's-Hertogenbosch om zo snel mogelijk een oplossing te bieden aan de huidige bewoners. Méér tijd of alternatieve woonruimte is nodig.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2017-09-24 
Lead petitioner:
Nadine Tervoort & Pieter Paul Slikker 
Website:

History

Signatures